Όροι και προϋποθέσεις

 

Επιβεβαίωση Κράτησης στα δωμάτιά μας.

Η επιβεβαίωση της κράτησής σας μπορεί να πραγματοποιηθεί κατόπιν επικοινωνίας σας μαζί μας. Εναλλακτικά,  μπορείτε να επιβεβαιώσετε άμεσα την κράτηση σας, πληρώνοντας ποσό ίσο με μία ημέρα διαμονής κάθε υπνοδωματίου, και εξόφληση του υπολοίπου κατά την άφιξη σας. Κατά την άφιξη σας στο χώρο μας απαιτούνται στοιχεία ταυτοποίησης για λόγους ασφαλείας.

Δεκτές προκαταβολές – πληρωμές

Pay by cash –  Μετρητά
Visa Mastercard American Express Maestro cardCirrus card –  Χρέωση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας.
Wired bank transfer –  Τραπεζική κατάθεση

Στις τιμές μας συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ.

Παράταση Διαμονής

Σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί να παρατείνει τη διαμονή του, πριν την άφιξή του, θα πρέπει να επικοινωνήσει εγκαίρως μαζί μας. Σε περίπτωση που ο ενδιαφερόμενος πελάτης επιθυμεί, κατά τη διάρκεια της παραμονής του στα δωμάτιά μας, να παρατείνει την διαμονή του, η διεύθυνση δεν μπορεί να του εγγυηθεί την παράταση της διαμονής του στο ίδιο δωμάτιο, ή ακόμα και στο ίδιο το χώρο καθώς εξαρτάται από την διαθεσιμότητα δωματίων του κτιρίου μας.

Άφιξη – Αναχώρηση

Check in: μετά τις 15:00 Check out: έως τις 12:00

Αν για οποιονδήποτε λόγο επιθυμείτε να κάνετε χρήση του δωματίου πριν τις 15:00 παρακαλούμε ενημερώστε μας κατά την κράτηση ώστε να υπάρχει ο αναγκαίος χρόνος προετοιμασίας. Το ίδιο ισχύει και για την περίπτωση όπου επιθυμείτε να κρατήσετε περισσότερες ώρες το δωμάτιο την ημέρα της αναχώρησης σας (πιθανή επιπλέον χρέωση).

Αλλαγές

Για να αλλάξει τις ημέρες της διαμονής του, ο πελάτης πρέπει να επικοινωνήσει εγκαίρως με το τμήμα κρατήσεων μας στα τηλέφωνα +302684031211 και  +306973373069 ή στο e-mail: info@michael-angelo.gr

Ακύρωση Κράτησης

Σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί να ακυρώσει την κράτησή του, πρέπει να επικοινωνήσει εγκαίρως με το τμήμα κρατήσεων μας.

Ο πελάτης διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την κράτησή του οποιαδήποτε στιγμή.

Σε περίπτωση ακύρωσης της κρατήσεις ισχύουν τα παρακάτω:

  • Μη εμφάνιση του πελάτη στο ξενοδοχείο ή ακύρωση κράτησης σε λιγότερο από 15 ημέρες από την ημερομηνία άφιξης, παρακρατείται το ποσό της πρώτης νύχτας.
  • Σε περίπτωση επιστροφής των χρημάτων εκ μέρος του καταλύματος μας προς τον πελάτη, αυτή πραγματοποιείται είτε μέσω της πιστωτικής κάρτας είτε μέσω κατάθεσης στην τράπεζα (το κόστος της τράπεζας επιβαρύνει τον πελάτη).

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση σχετικά με τους όρους κράτησης μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.